Váltás az eredeti grafikus változatra

Hírek

Év végi ünnepi nyitva tartás

2015. őszén a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásáról szóló 5/2015. (III. 02.) önkormányzati rendelettel összhangban Tatabánya megszervezi a zöldhulladékok begyűjtését.

Három új hulladékszállító autó érkezett.

A Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit kft.. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a társaság tatabányai és komáromi ügyfélszolgálatán (Tatabánya, Fő tér 18/E, Komárom Arany János út 17.), június 5-én, pénteken az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel.

A Nyitott Kapuk rendezvény alkalmával A Vértes Agorájában mutatkozott be a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

A Tatabányán elindult szelektív hulladékgyűjtés során lakossági bejelentés alapján értesült a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., hogy a kitett papír hulladékot a munkatársaink megérkezése előtt egy idegen furgon összeszedte.

Értesítjük Ügyfeleinket hogy a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2015. június 01-je és június 12-e közötti időpontban LOMTALANÍTÁST végez TATABÁNYA város egész területén

Tájékoztatjuk Tatabánya Tisztelt Lakosságát, hogy 2015. április 01-től bevezetésre kerül városunkban a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés.

Elkezdődött a tatabányai kistérség hulladékgazdálkodási rendszerének fejlesztéseNHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

2800 Tatabánya, Fő tér 18/E

Tel.: 34 / 600-700